Zaloguj się

Kurier


 

Paczkomaty InPost

Paczkomaty InPost

Płatności

Polityka prywatności

Przywiązujemy dużą uwagę do ochrony prywatności naszych klientów.

Poniższy dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach naszego sklepu. Zbieramy i wykorzystujemy Twoje dane tylko i wyłącznie dla potrzeb firmy "IGA-TEX" Iga Niżnik w zakresie realizacji zamówień oraz informowania o promocjach.



Jakie dane zbieramy podczas rejestracji?

W celu skorzystania z niektórych funkcji naszego sklepu niezbędna jest rejestracja lub podanie danych niezbędnych do dostarczenia zakupionych przedmiotów. W trakcje rejestracji klient zostanie poproszony o podanie adresu e-mail oraz hasła jakiego będzie używał na naszej witrynie.


Jakie dane zbieramy podczas transakcji zakupu?

Klient proszony jest o podanie imienia, nazwiska, adresu zamieszkania, numeru telefonu. W przypadku zakupu poprzez firmę konieczne jest podanie także danych niezbędnych do wystawienia faktury a więc: nazwa firmy, adres, NIP


Jakie dane zbieramy automatycznie?

Podczas każdej wizyty Klienta na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane takie jak np. adres IP.


Jak wykorzystujemy zebrane dane?

Dane zebrane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie w celu umożliwienia Klientowi zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja nie jest obowiązkowa, Klient może dokonać zakupu tworząc tylko zamówienie, w którym podaje dane do wysyłki.

Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym uzyskania płatności oraz wysłania zamówionego towaru do Klienta.

Jeżeli klient zapisał się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraził zgodę na jego otrzymywanie, zgromadzone dane zostaną wykorzystamy w celu wysłania naszego Newslettera. Zgodę na otrzymywanie Newslettera klient może wyrazić podczas rejestracji, zaznaczając odpowiednie pole. W każdej chwili klient może zrezygnować z otrzymywania Newslettera informując nas o tym lub zaznaczając odpowiednią informację w mailu.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Klientem a sklepem iga-tex.pl będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na zapytania Klienta.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, dane Klienta mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić dane Klienta organom wymiaru sprawiedliwości.


Jak chronimy Twoje dane osobowe?
Zabezpieczenie danych osobowych ma dla nas wysoki priorytet. Dbamy o administracyjne, techniczne i fizyczne zabezpieczenia, aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu, przed nieautoryzowanym ujawnieniem, wykorzystaniem, zmianą i zniszczeniem.

Jak przechowujemy Twoje dane osobowe?
Dane osobowe zawarte w formularzach są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z wymogami polskiego prawa, w szczególności z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883).

Twoje prawa.
Zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. Nr 133 z dania 29.08.1997 r.) zapewniamy wszystkim Użytkownikom serwisu możliwość wglądu do swoich danych oraz ich poprawiania. Dane te mogą zostać w każdej chwili, na prośbę Użytkownika, usunięte z serwera serwisu WWW. Zmiany w przekazanych nam danych można dokonać on-line w sekcji „Moje konto”.

Cookies
Używamy plików cookies do analizowania statystyki ruchu użytkowników. Możemy też je umieścić w celu monitorowania przepływu internautów między sklepem iga-tex.pl, a współpracującymi z nami serwisami. Wyłączenie przez użytkownika w swojej przeglądarce obsługi cookies nie spowoduje żadnych utrudnień w korzystaniu z tego portalu.

Kontakt
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanych z ochroną prywatności prosimy o przesyłanie swoich pytań, uwag i sugestii.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Bestsellery

Nici OVERLOCK 10 sztuk KOLOR Nici OVERLOCK 10 sztuk KOLOR 43,90 zł 46,90 zł

Tasiemka brokatowa 25 mm Tasiemka brokatowa 25 mm 5,99 zł 10,99 zł


Nici HARD Nici HARD 1,69 zł 1,85 zł

Nici szwalnicze OVERLOCK Nici szwalnicze OVERLOCK 4,49 zł 4,69 zł

Tasiemka BROKAT KOLOR 6 mm Tasiemka BROKAT KOLOR 6 mm 3,89 zł 6,99 zł

Tasiemka KROPKI 12 mm Tasiemka KROPKI 12 mm 3,99 zł 4,99 zł

Tasiemka KROPKI 25 mm Tasiemka KROPKI 25 mm 6,69 zł 7,99 zł

Szpilki 50g 14 mm Szpilki 50g 14 mm 1,69 zł 1,99 zł

Tasiemka BROKAT KOLOR 25 mm Tasiemka BROKAT KOLOR 25 mm 8,99 zł 12,99 zł

Tasiemka satynowa 25 mm Tasiemka satynowa 25 mm 3,39 zł 4,99 zł

CEKINY 6 mm 100 gram CEKINY 6 mm 100 gram 5,99 zł 6,99 zł
Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl